Tjälknöl

Jag älskar tjälknöl och det kan utan tvekan vara, typ det godaste som finns. Och är det gjort på älgkött... Då... Då... *drägglar*

Jag har alltid gjort min tjälknöl genom att kasta in djupfryst nötkött-klump i ugnen och låtit den stå över natten. Men nu har jag börjat använda köttermometer. Förra tjälknölen blev tyvärr alldeles blodig, och det är äckligt.

Så nu går vi på +65 grader och hoppas det blir bra. Dagens lag består främst av kinesisk soja, vitlök, harissa och chili. Jag hoppas det smakar såsom jag tänkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se